• Voor 15.00 uur besteld = morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf € 20,-
  • Op = Op
Foto
Informatie over Retouren & Garantie

Kwaliteit & Garantie
Wij verkopen uitsluitend kwaliteitsproducten waarvan u vele jaren moet kunnen genieten. Op alle buitenverlichting en accessoires krijgt u uiteraard garantie, de garantietermijn staat bij iedere lamp in de productomschrijving vermeld. Mocht u problemen ondervinden met uw aankoop binnen de garantietermijn, laat ons dit dan z.s.m. weten. Vermeld hierbij altijd uw factuurnummer en omschrijf duidelijk uw klacht, indien mogelijk aangevuld met een foto. We zullen uw klacht dan z.s.m. in behandeling nemen en op zoek gaan naar een oplossing.

We doen er alles aan om uw bestelling netjes te bezorgen
Dagelijks versturen wij vele pakketten, deze worden in ons magazijn zorgvuldig verpakt en klaargemaakt voor transport. Ondanks alle zorg kan het incidenteel voorkomen dat er toch een beschadiging ontstaat aan het pakket tijdens transport. Mocht dit gebeuren, neemt u dan z.s.m. contact met ons op, dan kunnen we in overleg zorgen voor een passende oplossing.

Hoe we teleurstelling en retouren samen met U kunnen beperken
We doen ons uiterste best om alle artikelen te voorzien van de juiste informatie, dit doen we in de vorm van teksten, afbeeldingen en daar waar mogelijk aangevuld met video's. Mocht u ondanks de geboden informatie nog vragen hebben, stel deze dan gerust, zo voorkomen we teleurstelling achteraf. 

Toch niet tevreden met uw aankoop?
Bent u niet tevreden met uw aankoop, dan heeft u na ontvangst van de goederen nog 14 dagen het recht om uw bestelling  zonder opgaaf van reden aan ons te retourneren.

Retouradres:
Wellicht Buitenverlichting Outlet Store
Koningin Julianaweg 10
3155 XC  Maasland

Verpakking en product mag niet beschadigd zijn en de bestelling dient in de originele verpakking retour gezonden te worden. Vermeld altijd uw factuur- en/of bestelnummer, zodat wij uw retour z.s.m. kunnen afhandelen. De kosten voor het retourneren zijn volledig voor rekening van de koper.

Uitgesloten van retourrecht:
Fundatieblokken en grondkabels, deze worden op maat gemaakt. Uitgesloten zijn ook alle overige maatwerk oplossingen.

Terugbetaling:
Wanneer wij de producten in goede staat en originele verpakking hebben ontvangen, zullen we uw aankoopbedrag binnen 5 werkdagen terugstorten. Uiteraard houden wij u per mail op de hoogte van de status.

Losse onderdelen nodig?
Van vrijwel alle artikelen uit de collectie van Wellicht Buitenverlichting hebben we onderdelen op voorraad. Heeft u bijvoorbeeld een nieuw lichtvenster nodig of een losse fitting? Als u ons aangeeft om welk artikel het gaat, eventueel aangevuld met een foto, dan ontvangt u van ons een vrijblijvende prijsopgaaf.
 
Heeft u nog vragen, tips of verbeterpunten? Neemt u dan gerust contact op met onze klantenservice, wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8.30 t/m. 17.00 uur of vul het contactformulier in.
 
Wellicht Buitenverlichting Outlet
  • A-merken
  • De beste deals
  • Levering direct uit voorraad
  • Gratis verzending vanaf € 20,- Nederland & Belgie met PostNL
  • Veilig betalen met IDeal, Bancontact, Creditcard, Overboeking en Achteraf
  • Deskundig advies
  • Retourrecht 14 dagen
veilig betalen
Klantenservice phone010-5902800 mailinfo@tuinverlichting-outlet.nl

Maandag - vrijdag
8.30 t/m 17.00 uur

neem contact op
veilig betalen

© Wellicht Buitenverlichting Outlet Store 2022